De ce Fruit express?

1.Un serviciu fara griji

Serviciul nostru este conceput pentru a economisi  timpul si efortul dumneavoastra.  Echipa noastra va efectua intregul proces de aprovizionare cu fructe , astfel incat implicarea dumneavoastra sa fie minima . În fiecare zi de livrare, echipa noastra va duce fructele la locul stabilit de dumneavoastra si va umple cosurile cu fructe.  Acest lucru face ca serviciul nostru sa fie fara griji .

2.O varietate de fructe de inalta calitate

Cosul de fructe va include întotdeauna  banane si mere mixte, precum și 3-4 tipuri suplimentare de fructe de sezon, care variaza pe tot parcursul anului. Acestea includ piersici, caise, nectarine, prune, cirese, capsuni, portocale, mandarine, grapefruit, clementine, kiwi si pere proaspete.

3.Un strict control al calitatii

Noi monitorizăm calitatea fructelor noastre de la achizitionarea lor de pe pietele de fructe pana la ambalarea lor si livrarea catre clienti.

4.Cheltuieli fixe pentru companie

Preturile de fructe se pot schimba dramatic pe tot parcursul anului. De exemplu, în cazul în care exista o problema in Columbia, pretul bananelor urca brusc! Insa la Fruit Express, pretul per kg va ramane la fel pentru tine pe tot parcursul anului, lucru care va protejează de modificările de pret si face serviciul mai usor de bugetat.

5.Un serviciu flexibil si fiabil

  • Garantie 100% calitatea fructelor: dacă gasiti orice fruct care nu satisfice cerintele dumneavoastra , acesta va fi inlocuit cel mult pana la urmatoarea livrare.
  • Pentru o modificare de comanda, tot ce avem nevoie e să ne anuntati pana la orele 18:00 in ziua anterioară livrarii.

nr tel